Handelsbetingelser

Aftalegrundlag 

Aftalen består af afgivet ordre samt efterfølgende ordrebekræftelse/faktura vedlagt nærværende handels- og leveringsbetingelser. 

Skulle der være uoverensstemmelser mellem ovenstående dokumenter gælder dokumenterne i ovenstående rækkefølge. 

Sker der efterfølgende ændringer i indgået aftale, skal disse skriftligt bekræftes. 

Betalingsbetingelser: 

Når vi har gennemgået dine valg, så aftales det om du selv måler op, eller vi skal foretage opmåling. Når alle plantegninger, tillægsvalg og materialevalg er foretaget, så sender vi en ordrebekræftelse, som du accepterer, hvorefter 50% af den totale købspris betales. 

Afhængig af om vi skal montere køkkenet eller du vælger selv at gøre det, eller benytter egne håndværkere, så falder restbetalingen som følger: 

Raa-cph/Dish foretager montage: 

Hvis vi står for montage, så betales 2. rate på 40% af fakturabeløbet, senest 2 dage før montagen er aftalt påbegyndt. 

Der er 8 dage til at komme med evt. indsigelser eller efterjusteringer. 3. rate, der udgør de resterende 10% af fakturabeløbet, betales senest 14 dage efter installation og efterjusteringer er gennemført. 

Raa-cph/Dish foretager ikke montage: 

Vælger du at benytte egne håndværkere, så falder 2. rate på de resterende 50% af købsprisen senest 2 dage før levering af alle elementer og evt. tilvalgte køb af hårde hvidevarer mm., til kundens anviste adresse.

Alle beløb er angivet i danske kroner og inklusiv dansk moms. 

Såfremt betalingsbetingelserne ikke opfyldes, så sender vi en ny monterings- eller leveringsdato, men der kan forekomme ventetid. 

Leveringstid:

En forventet leveringstid vil være anført på en ordrebekræftelse. 

Den endelige leveringsdato vil være gældende fra dagen, hvor vi har modtaget din betaling, og frem til varen er leveret hos kunden. 

Vi tager forbehold for eventuelle forsinkelser hos vores underleverandører – ex. hårde hvidevarer, bordplade mm. Såfremt der opstår forsinkelser, vil vi sørge for at orientere kunden, så snart vi er bekendt med disse. 

Emballage 

Varerne er emballeret i transportsikret emballage til kundens adresse eller anvist adresse ifølge aftalen. 

Levering 

Aftales individuelt med kunden, men som hovedregel gælder, at levering er frit i hele Danmark, undtagen ikke brofaste øer, hvor der opkræves et særligt fragttillæg. 

Ansvar for vores leverance overgår til kunden umiddelbart efter levering. 

Montage 

Tidspunkt for montage – samt eventuelle ændringer i forbindelse med dette – vil altid blive aftalt direkte med kunden. 

Kunden vil som hovedregel altid være tilstede ved påbegyndelse af montage, med mindre andet er aftalt. 

Ved afslutning af projektet skal kunden være til rådighed for gennemgang af montagen med vores ansvarlige montør. 

Den angivne pris er alene for montage i Danmark. 

Ekstraarbejde i forbindelse montage udføres kun efter godkendelse fra kunden, og vil blive udført efter aftalt fast pris. 

Forsinkelser 

Forsinkelse fra Raa-cph/dish.dk’s side giver ikke kunden ret til dagbøder eller erstatning.

Mangler

I tilfælde af, at det udførte arbejde er mangelfuldt, er Raa-cph/dish.dk forpligtet til af afhjælpe manglerne. Når vi leverer og monterer dit nye køkken, så har du 8 dage til at komme med evt. Indsigelser. 

Vælger du at benytte egne håndværkere til montage, så skal alle elementer gennemgås for evt. transportskader og evt. indsigelser noteres på fragtbrevet. 

Fejl og mangler på varer eller elementer, skal rapporteres og dokumenteres, evt. vha. billeddokumentation og kontakt os så hurtigt som muligt, så vi finder en løsning. 

Dog gælder ovenstående ikke i tilfælde af fejl og mangler der skyldes forkert behandling af varen. 

Annullering af indgået ordreaftale 

Vores produkter i dish.dk udelukkende produceres efter den enkelte kundes ordre og kan dermed ikke byttes eller returneres.  

Annullering af en indgået og endelig godkendt aftale kan derfor ikke forventes at blive imødekommet, såfremt produktionen af dit køkken er påbegyndt. Da alle løsninger er individuelt designet og tilpasset et specifikt rum, så bortfalder den normale 14 dages fortrydelsesret for varekøb på nettet. 

Tillægskøb af standardvarer, f.eks. hårde hvidevarer, Quooker, mv., kan afbestilles inden for de normale 14 dages frist, og skal foretages enten ved mail eller telefonisk henvendelse og ved vores accept af afbestillingen i form af returmail.  

Garanti 

Fakturaen gælder som garantibevis. Kan faktura ikke fremvises bortfalder garantien. Garantien dækker alene fejl ved produktet eller fejlagtig montering. Montering udført af kunden dækkes ikke af garantien. 

Raa-chp/Dish.dk tilbyderreklamationsret i henhold til gældende lovgivning. Der ydes 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, manglende vedligeholdelse eller anden skadeforvoldende adfærd.  

Du skal reklamere, i umiddelbar forlængelse af, at du har opdaget manglen ved varen. Vi beder dig om at sende varen retur i forsvarlig emballage og i øvrigt sende os en kvittering, så vi kan overføre dine omkostninger ved returfragten. Varen returneres til vores adresse: 

Raa-cph.dk/dish
Meterbuen 3-5
2740 Skovlunde 

Købeloven 

Ud over ovenstående punkter vil der altid refereres til købelovens bestemmelser.